Reviews

AKC heeft onze gehele benedenverdieping verbouwd. Een behoorlijke klus waarbij o.a. 3 dragende muren zijn doorgebroken en opgevangen. We keken erg op tegen wat in onze beleving een langdurige verbouwing zou worden. Echter, de aanpak van AKC schepte vanaf het eerste contactmoment vertrouwen. En dat bleek terecht te zijn, het proces verliep voortvarend. Wij hebben veel voordeel gehad van het feit dat AKC, Renzo, goed met ons meedacht en het bedrijf zich moeiteloos aan onze wensen aanpaste. Ook als die nog op het laatste moment veranderden. Kortom: een betrouwbaar bedrijf met kundige medewerkers!”

Bekijk Verbouwing woonhuis Fam. Hoffman project

Fam. Hoffman Renovatie & Restauratie

Tijdens de watersnoodramp van juli ’21 heeft ons huis over een periode van 4 dagen ca. 1m. onder water gestaan. Daardoor moest onze gehele benedenverdieping per direct casco worden gestript en opnieuw opgebouwd. Een grootse renovatie, waarop wij niet voorbereid waren. AKC heeft ons volledig ontzorgd. Én goed met ons meegedacht over hoe we een balans konden vinden tussen het (verzekerings)budget en onze wensen. De totale planning van het project sloot, door de korte lijntjes en goede afspraken met onderaannemers, naadloos op elkaar aan. Het resultaat mag er zijn en dat was ons zonder AKC nooit gelukt.”

Bekijk Verbouwing woonhuis Fam. Förster project

Fam. Förster Renovatie & Restauratie

Het reilen en zeilen bij ons staat of valt met een exacte planning. Wij kunnen ons bij het onderhoud geen uitloop, afwijking of no show door aannemer en onderaannemers veroorloven. AKC begrijpt dat als geen ander en staat, ook op afwijkende tijden, altijd voor ons klaar. Daarbij maken zij geen verschil tussen bijvoorbeeld het maken van een offerte, het klussen op uitzonderlijke tijden of het inspringen bij calamiteiten. AKC is een betrouwbare partner die met ons meedenkt, het (vaak ook ad hoc) werk gegarandeerd binnen de gestelde termijn klaar heeft en dat tegen een goede, eerlijke prijs. Zelf werk ik ruim 25 jaar met AKC, maar de relatie is ver voor mijn tijd ontstaan en dat is veelzeggend. Een kleine greep uit de verscheidenheid aan werken die AKC naar volle tevredenheid heeft opgeleverd : - nieuwe vloer grote theaterzaal – uitbreiding laad/losplaats – renovatie theatercafé – vervangen ramen/kozijnen kantoor – bouwkundige aanpassingen koude-/warmte-installatie – maken van een hellingbaan voor een (mindervalide) podium – uitgraven/realisatie doorgang souterrain.

Bekijk De Domijnen, Poppodium Volt project
Bekijk De Domijnen, Toon Hermans Theater project
Bekijk De Domijnen, Museum Erfgoed project

De Domijnen, Sittard, Toon Hermans Theater, Poppodium Volt en Erfgoedmuseum Onderhoud & Service

Wij wilden ons gedateerd huis uit 1956 helemaal ‘van deze tijd’ maken. En daarvoor was slechts - in verband met de verkoop van onze oude woning - beperkt tijd beschikbaar. Een behoorlijke uitdaging, vooral omdat de renovatie en verbouwing behoorlijk ingrijpend waren. Je kunt wel stellen, dat AKC het hele huis (én onze tuin) binnenste buiten heeft gekeerd. Het resultaat mag gezien worden. Zorgen over de kritische tijdsfactor, werden door AKC al snel weggewuifd. De uitstekende planning, beschikbaarheid en flexibiliteit van Renzo en zijn vakkundige werknemers en onderaannemers maakte, dat ons huis na 6 maanden instapklaar was, wów! Ons vertrouwen bleek terecht, met AKC is het goed (ver)bouwen!

Bekijk Aanbouw keuken / garage Fam. Horssels project

Familie Horssels Aanbouw & Transformatie

AKC heeft ons woonhuis in Maastricht verbouwd. Komende uit de Randstad, was het lastig kiezen voor een aannemer. Zowel mijn netwerk als ikzelf hadden geen ervaring met aannemers in dit deel van het land. Het eerste contact is dan van groot belang. Er was meteen een ‘klik’ met Renzo, zijn professionele aanpak schepte direct vertrouwen. En daarin zijn wij gedurende de gehele verbouwing niet teleurgesteld. Een man een man, een woord een woord! AKC doet alleen een toezegging als die ook kan worden waargemaakt, schept geen verkeerde verwachtingen en werkt volgens planning én netjes. Verbouwen terwijl je zelf op 200km afstand woont, zou wel eens een dingetje kunnen zijn, zo niet met AKC. De communicatie met directeur en projectleider Renzo verloopt prima en wij zijn super tevreden met het eindresultaat. Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt om het huis af te werken en instapklaar te maken. Ik kan niet wachten op de verhuizing!

Bekijk Van 1 herenhuis naar 2 woonhuizen Fam. De Jong project

Familie De Jong Aanbouw & Transformatie

AKC voert al vele jaren naar volle tevredenheid zowel grote als kleine verbouwingen en reparaties uit aan de bedrijfspanden van Foroxity Filmarena in Sittard en Roermond en particuliere woningen. Wij kunnen voor het structureel en gepland onderhoud zonder meer altijd rekenen op AKC, maar waarderen vooral ook de flexibiliteit bij ongeplande klussen. Het inlevingsvermogen van het bedrijf is groot. AKC komt met goede ideeën, werkt oplossingsgericht met oog voor ons budget en schakelt snel. Naast de deskundigheid en flexibiliteit, spreekt vooral ook de ‘can-do’ mentaliteit van AKC ons erg aan.

Bekijk Foroxity Filmarena, kantoren / woonstudio's project
Bekijk Foroxity, bioscopen Sittard en Roermond project

Foroxity Filmarena, Sittard en Roermond Onderhoud & Service

Het begon als een drama. Ons huis werd 4 dagen lang ondergedompeld in 1meter hoog Geulwater. En daarmee volledig vernield. Waar moet je dan beginnen? Wij zaten met de handen in het haar toen Renzo en Cor van AKC bij ons binnenstapten en onmiddellijk in de actiemodus schoten. Onderaannemers werden gebeld en afspraken vastgelegd. Offertes voor de verzekeringsmaatschappij volgden nog diezelfde week . En even later begon het treintje te rijden: muren en vloeren slopen, drogen en alles, maar dan ook alles, weer opbouwen. Mét kundige werklui en een projectleider( Renzo) die er bovenop zat, iedere dag weer en altijd bereikbaar. En als we vonden dat het nog beter kon (eerlijk is eerlijk, ook dat kwam wel eens voor) hoefde niet lang te worden gesoebat over de oplossing, ook niet als die van de onderaannemers moest komen. De overstroming hadden we graag willen missen, maar ons huis is weer helemaal okay met een big THANK YOU to AKC!

Bekijk Renovatie woonhuis Fam. Dirks project

Familie Dirks Renovatie & Restauratie

AKC heeft voor mij een woonhuis gebouwd waarin ook ruimte is voor mijn praktijk voor Body Stress Release. De zoektocht naar een betrouwbare bouwpartner was best spannend. Al gauw kwam ik in contact met AKC, een bedrijf dat nota bene “om de hoek” lag. Gedurende de bouw had ik vooral contact met Cor Cornelissen, de oprichter en nu projectleider en adviseur van AKC. Zijn vakkennis, jarenlange ervaring en contacten in de aannemerswereld maakten veel indruk op mij. Het proces liep gestroomlijnd, Cor zat er continu bovenop. Vanuit kantoor regelde Renzo Roumen al het papierwerk. AKC beschikt over een eigen team met vakmensen en vult dat aan met onderaannemers die aan dezelfde hoge eisen voldoen. Het huis is aan de binnen- en buitenkant perfect afgewerkt. En is bovendien levensloopbestendig; als ik in de verre toekomst slecht ter been zou worden, kan de praktijkruimte als slaapkamer dienen en de wachtruimte kan omgebouwd worden tot badkamer. Alles is dan gelijkvloers. Ik zou die klus dan zeker weer door AKC laten uitvoeren!

Bekijk Woonhuis/praktijk mevr. Verschragen project

Mevr. Verschragen Nieuwbouw