Ons verhaal

SAMEN BOUWEN AAN WERKEN WAAR WE TROTS OP ZIJN!

Renzo RoumenRenzo Roumen, directeur – betrokken, creatief en vasthoudendAannemingsbedrijf AKC bv, opgericht door Cor Cornelissen, Bér Keulen en Riny Cosemans, realiseert al decennialang gerenommeerde bouwprojecten in Nederlands Limburg en ver daarbuiten.

In 2022 heeft directeur Renzo Roumen het stokje overgenomen van Cor. Als voormalig sparringpartner van Cor én projectleider van talrijke bouwprojecten binnen AKC bv, kent Renzo het bedrijf en de bouwwereld goed.

Ik geef het stokje graag over aan Renzo. Hij is al veel jaren in dienst bij AKC en kent het klappen van de zweep. Ik vertrouw Renzo ‘mijn’ bedrijf van harte toe en wens hem veel succes!
- Cor Cornelissen

Renzo is een vakman pur sang, eerlijk in voor- en tegenspoed en hulpvaardig. Renzo’s betrokkenheid bij de organisatie, coördinatie en realisatie van projecten is groot. Afspraak is afspraak. Het eindresultaat moet 100%, of liefst nog meer zijn. Hij denkt graag mee met de klant. Het motto van Renzo is 'geit neet, beschteit neet' (gaat niet, bestaat niet).Met zijn lange staat van dienst, is Renzo de drijvende kracht achter AKC bv. Hij laat niets aan het toeval over en vindt het vanzelfsprekend om voor al zijn klanten het best mogelijke resultaat te boeken.


Renzo RoumenHet team – flexibel, kundig en betrouwbaarRenzo hecht er veel waarde aan met een professioneel team en betrouwbare onderaannemers te werken. Het team bestaat uit 12 medewerkers, waarvan menigeen met een lange staat van dienst. Het team is flexibel, kundig en betrouwbaar, ook als de druk wel eens hoog oploopt.

AKC werkt graag met onderaannemers die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Naast hun kundigheid, is dat een belangrijke voorwaarde waarop ondersteunende bedrijven worden geselecteerd. Én de reden waarom de planning van AKC-projecten zonder noemenswaardige verstoringen verloopt.

De professionele aanpak schept direct vertrouwen.

Wij maken jouw dromen waar
Met Renzo als directeur en Cor als zijn adviseur en projectleider, gaat het ervaren AKC-team door op de ingeslagen weg. Een erkend bedrijf*, dat zich gemakkelijk beweegt tussen de bouwwereld, particulieren, grote en kleine(re) bedrijven en overheidsinstellingen. Team AKC bv staat gereed om jouw bouwdromen waar te maken en hoopt je snel (vrijblijvend) te ontmoeten!

De klant aan het woord

Wij kunnen ons voorstellen, dat je nog niet helemaal overtuigd bent, lekker makkelijk, ‘een slager die zijn eigen vlees keurt’. Vinden wij ook en daarom hebben we naar de reacties van onze klanten gevraagd. 

Lees wat onze klanten over ons zeggen
* Wij bouwen bij voorkeur onder BouwGarant, het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Ruim 25 jaar doet BouwGarant er alles aan om je zekerheid te bieden als je gaat bouwen. De zekerheid van een goed bouwbedrijf, een degelijke klachtregeling en een sterk garantieproduct.