Ons werkgebied

AKC is gevestigd in het Limburgse Sittard, een van de groenste steden van ons land.

Lekker dicht bij onze onderaannemers en veel van onze leveranciers waarmee wij een goede werkrelatie hebben opgebouwd. Wij vertrouwen en helpen elkaar om jouw nieuwbouw, renovatie, verbouwing of onderhoud zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Dat doen wij al 45 jaar in nagenoeg heel Limburg en soms ook daarbuiten.
Dus, heb je (ver)bouwplannen*?

Neem contact met ons op, wij kijken graag samen met jou naar wat er mogelijk is!

Neem direct contact op


Nog even kort waar we goed in zijn

Bouwen is maatwerk, dat is waarin AKC zich onderscheidt. AKC werkt op basis van vertrouwen, openheid en transparantie. We zijn de sparringpartner die denkt op de lange termijn en handelt op korte termijn. Wij dragen zorg voor een gestroomlijnd proces en zijn meegegroeid met de wensen en verwachtingen van opdrachtgevers en (toekomstige) bewoners. Daarom voelen mensen zich thuis in de woningen en bedrijfspanden die wij bouwen.

Onze specialisaties op een rij

Ons bedrijf is groot geworden door zich te onderscheiden in een viertal pijlers: 

Zonder twijfel, wij zien het bouwen van een nieuw pand als een echte uitdaging. Samenwerken met opdrachtgever, architect, constructeur en installateur. Maar draaien zeker ook onze hand niet om voor een complexe renovatie of een aanbouw die je huis meer comfort biedt. En……het uitvoeren van regulier onderhoud & service mag dan misschien op een kabbelend beekje lijken, maar ook daar worden wij (én jij) heel blij van.

De klant aan het woord

Wij kunnen ons voorstellen, dat je nog niet helemaal overtuigd bent, lekker makkelijk, ‘een slager die zijn eigen vlees keurt’. Vinden wij ook en daarom hebben we naar de reacties van onze klanten gevraagd. 

Lees wat onze klanten over ons zeggen

* Wij bouwen met de zekerheid van BouwGarant