Werken bij AKC

Werken bij AKC

uitdagend, dynamisch, tastbaar

Bekijk vacatures


Eindresultaat van jou

Waar bouw je bij AKC aan mee?  Dat kan van alles zijn, van het bouwen van een nieuw woonhuis of bedrijfspand tot het renoveren van een keuken of het onderhouden van een gemeentelijke instelling.  Het leukste aan werken in de bouw is, dat het eindresultaat zichtbaar is en je kunt zeggen dat jij dit hebt gemaakt!

Trots op het werk dat je maakt

Handig, zelfstandig en zorgvuldig

Bij AKC steek je de handen uit de mouwen en zet je met goed teamwork mooie projecten neer. In de drukte van alledag, is continu overleg van groot belang en luisteren we graag naar jouw visie op zaken. Informatie delen en samen naar oplossingen zoeken, geen dag is hetzelfde of saai. Naast kennis, verwacht AKC ook dat je flexibel bent en tegen een stootje kunt. Je bent handig, zelfstandig en zorgvuldig. De klant is bij ons koning en dat zal hij weten ook!

Mens en medewerker

De bouwsector is een branche met meerdere functies en mogelijkheden, zo ook bij AKC. Je functie en werkervaring bepalen voor een groot deel je salaris. Afhankelijk van je kennis, ervaring en motivatie, bied AKC je ook de mogelijkheid om door te groeien. 

Daarbij zijn de juiste competenties belangrijk. Ook als je niet de juiste (voor)opleiding hebt, is daar meestal wel een mouw aan te passen.
Wil je werken in een bedrijf waar je iets kunt opleveren dat mooi, blijvend en tastbaar is, waar afwisseling van alledag is en je als team ergens voor staat? En waar je als mens wordt gezien en gehoord, er ook rekening wordt gehouden met jouw wensen?
Maak dan kennis met AKC! 

Bekijk vacatures